Wednesday, January 15, 2014

Ангийн юм гэсэндээ

амттай байсан шүү, тэ хүмүүсээ.
Бугын махан хуушуур. Дажгүй л амттай юм билээ. Өөх багатай байсан. Бид өөх хольж хуушуураа хийсэн. Бас бас бус ногоо хийсэн. Би энд ирснээр их олон төрлийн ангийн мах идэж үзсэн. Зэрлэг гахай, буга, баавгай. Бас дээрээс нь өчнөөн загас. Хэхэ
Адууны мах идэж чаддаггүй гээд л ярьдаг хүмүүс бий л дээ. Амтлах эрхтэн нь хэтэрхий хөгжчихсөн улсууд шиг байгаа юм. Тэгээд тэдгээр махны өвөрмөц амтыг биднээс илүү мэдрээд байдаг байх. Би бол нээх идэж чадахгүй гэх нь байхгүй. Ангийн юм гэсэндээ амттай байна шүү гээд л идчихдэг хэхэ. Гэхдээ тарваганы мах иддэггүй юм өө. Багаас минь идүүлж байгаагүй, тос өөх ихтэй гээд ижий аав хоёр минь. 2 жилийн өмнө зун монгол явахад нээлт хаалтыг тарваганы махаар хийж байлаа шүү дээ манайхан чинь. Тэнд хүмүүс бужигнаад л байсан. Би наана нь өөрийгөө болгоод л явсан хэхэ.

4 comments:

  1. Anonymous1:04 PM

    oo ymar saihan haragdjiinaa... ene engineeruud delgetsnii tsaashaa garaa oruulaad avchdag yum zohion buteehguin baihdaa.... shuud avaad idchmeer baihiin kkk

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:05 PM

    esvel shuud buy gej hudaldaj avaad corb sagsnaasaa avaad idchdeg hahaha humuus shuud neteer tegeed hooloo zardag avdag bolchuul goy uu kkkk amttai hoolnii zurag uzeheer iim yum boddog bolsoon hehe

    ReplyDelete
  3. За би тэр хэт мэдрэг хүмүүний нэг байнаа хэхэ, адууны мах ёстой идэж чаддагүй, үнэртэж бас чаддаггүй. Тарваганы махнаас багадаа нэг хордоод дахиж амсахаа байсан. Бусад ангийн мах ч гэсэн идэж үзээгүй, таалах эсэхээ мэдэхгүй л байна.

    ReplyDelete
  4. setgegdel uldeesen ta nartaa bayarlalaa.

    ReplyDelete